HAUTAKIVET

Hautakivi on useimmiten hyvin tärkeä hankinta, jonka suunnittelussa pyritään jollain tavalla ottamaan huomioon läheinen, joka on nukkunut pois.Hautakiviä on monenlaisia. On perinteisiä, hyvin käsityöpainotteisia kiviä. On teollistumisen yhteydessä vakiintuneita suorakaiteen muotoisia "salkkumalleja". Ja on kaikkea mahdollista siltä väliltä.

Olemme erikoistuneet käsityötekniikoihin, ja kykenemmekin suoriutumaan kaikista haastavimmistakin muistomerkeistä, joissa käsityön osuus on suuri.

Hautakiviin kiinnitettävissä metalleissa käytämme Paasikivi Oy:n kotimaisia tuotteita. Valikoimastamme löytyy myös Pronssi ja Kivi Oy:n metallituotteet.

Ajatuksenamme on, että vainaja, jolle muistomerkkiä tehdään, on ollut todella tärkeä ihminen läheisilleen. Omistaudumme työllemme. Valitsemme parhaat raaka-aineet ja toimivimmat työkalut. Tavoitteenamme ei ole suoriutua työstä nopeasti, vaan tehdä huippulaatua ajasta riippumatta. Työmme on tehty, kun me ja omaiset olemme lopputulokseen tyytyväisiä.

Pyrimme vaalimaan läheisenne muistoa tekemällä kaiken työmme alusta loppuun erittäin laadukkaasti. Myös hautakivien huolto kuuluu toimenkuvaamme. Oikaisemme, puhdistamme, uudelleenkultaamme sekä hopeoimme vanhan hautakiven siten, että siitä tulee uudenveroinen. Hautakiviä toimitamme koko Suomeen.

Hautamuistomerkkiasioissa teitä palvelee Rauno Metsänen, puh 050 - 543 7010