KIVITASOT

Tasomateriaalina kivitaso on vertaansa vailla. Se kestää lämpöä ja kulutusta paremmin kuin mikään muu tasomateriaali. Se ei turpoile kostuessaan, eikä siinä ole reunanauhoja jotka ajan mittaan irtoilevat.

Tiskikoneen päällä oleva taso lämpiää tasaisesti koneen tiskatessa astioita, ja tämä onkin mitä oivallisin kohta tasossa kohottaa leivonnaiset.

Kivi on myös ekologinen valinta; materiaali on luonnon itsensä rakentama, ja käyttöikään nähden valmistuksesta jää hyvin pieni hiilijalanjälki.

Kivitaso sopii kaikenvärisiin keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja vessoihin. Kivitasoa voidaan käyttää myös takkojen verhouksissa sekä luukkujen edustojen tasomateriaalina. Kosteisiin tiloihin voidaan kynnykset valmistaa samasta kivestä kuin tasot. Luonnonkivikynnykset pysyvät uudenveroisina koko kosteiden tilojen käyttöiän.

Kivitason valinta tasomateriaaliksi kertoo remontoinnista tai uudisrakentamisesta laadukkailla materiaaleilla. Tämä näkyy myös kiinteistön jälleenmyyntiarvossa. Mikään muu tasomateriaali ei säilytä ominaisuuksiaan niinkuin luonnonkivi tekee.

Kivitasojen hoito-ohje: Ei tarvitse hoitaa. Jos tasolla on likaa, puhdista. Pinttyneen lian voi joko liottaa ennen pyyhkimistä, tai rapsuttaa esim juustohöylällä pois. Rätillä pyyhkimisen jälkeen kannattaa tasot kuivata joko nukkaamattomalla liinalla, tai talouspaperilla. Tällöin tasoon ei jää rätin jälkiä. Ohjeet koskevat vain kovia luonnonkiviä. Ei esim. hiekkakiviä taikka marmoreita.

Luonnonkivitasot valmistetaan yleensä n.30mm vahvasta levystä. Ohuempiin tasoihin ei aukkoa voida tehdä niin että taso kestäisi käytössä. Myös ruokapöytä, tai vaikkapa ikkunatasot keittiöön voidaan valmistaa samasta materiaalista kuin tasotkin.

Asennamme tasot paikalleen asti tarvittaessa.

Soita tai ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjous! Toimitamme tasot perille asti koko Suomeen.